Lidmaatschap

Als lid van Dante Alighieri Dordrecht sluit je je aan bij een groep liefhebbers van de Italiaanse taal en cultuur die regelmatig samenkomen om de liefde voor Italië met elkaar te delen. Je lidmaatschap geeft je toegang tot:


Deelname aan Taalcursussen en conversatielessen
Als lid van onze vereniging kun je - tegen betaling van het cursusgeld - deelnemen aan de taal- en cultuurcursussen die door de vereniging verzorgd worden.

Gratis toegang tot onze lezingen en andere evenementen
Gedurende het seizoen, september tot juni, worden er diverse lezingen en andere evenementen georganiseerd, meestal in het Nederlands en soms in het Italiaans. De onderwerpen betreffen vele aspecten van de Italiaanse cultuur en samenleving, zoals cinema, architectuur, literatuur, beeldende kunsten, eten/drinken, geschiedenis en economie. Als lid van Dante Dordrecht ben je ook welkom bij de lezingen en activiteiten van de andere Dante comitati in Nederland.

Onze digitale nieuwsbrief
In onze nieuwsbrief vind je alle informatie over onze cursussen, lezingen en activiteiten. Soms lees je er ook nieuws in over activiteiten van anderen op het gebied van Italiaanse cultuur. De nieuwsbrief wordt gedurende het verenigingsseizoen (van september tot mei) regelmatig per email naar alle leden gestuurd.

Contributie

De contributie bedraagt:

  • Lidmaatschap € 30,00
  • Lidmaatschap echtparen/samenwonenden € 40,00 
Maak het juiste bedrag over (onder vermelding van "nieuw lid",  adres, telefoonnummer en e-mailadres) op rekening NL85INGB0002681607 t.n.v. Dante Alighieri te Dordrecht en je staat als lid van onze vereniging ingeschreven.

Het lidmaatschap loopt automatisch door, tenzij je schriftelijk voor 1 december opzegt.

Het verenigingsjaar en het lidmaatschap lopen beide vanaf 1 januari tot en met 31 december.

Informatie
Mevr. Madeleine de Leede (secretaris)
Telefoon: 078-6226566
pronto@hccnet.nl

Voor inschrijving als nieuw lid:
Mevr. Ilona Nienhuis (penningmeester)
Telefoon: 06 19305112
ilonanienhuis@delta.nl

Image

Comitati Dante Alighieri in Nederland

Portret van Dante Alighieri door Sandro Botticelli

Portret van Dante Alighieri door Sandro Botticelli